top of page
Logotip Embotits Ciervo
CiervoObrador_230718_017_BR.jpeg

Et presentem el nostre equip

Qui fa possible que Embotits Ciervo sigui una realitat.

A Embotits Ciervo, cada membre de la nostra petita família duu a terme un paper específic i essencial per aconseguir que el nostre producte final sigui únic i de màxima qualitat.

Treballem units i amb passió per preservar una tradició ancestral per oferir-te els millors embotits artesans i catalans!

Toni Vilà Mata

Gerent.

Des de jove, tenia clar que volia continuar amb el negoci familiar d’elaboració d’embotits. És la quarta generació que lidera amb passió aquest negoci familiar.

Sandra Rosell Llovera

Administració.

Forma part del nostre equip d'administració des de ja fa uns anys. Amb la seva eficiència i dedicació, vetlla per tal que tots els aspectes administratius i tràmits de l'empresa estiguin en ordre i sense incidències.

Gina Cases Teruel

Responsable d'embotir i supervisar els processos d’elaboració.

Està amb nosaltres des de l'any 2003 i té un paper essencial en el procés d'embotit i en la supervisió de tots els passos de l’elaboració. La seva experiència i coneixements són un gran valor pel negoci.

Djibril Cisse

Responsable d’elaboració.

​És la mà dreta d’en Toni a l'obrador des de l'any 2007. Amb la seva habilitat i dedicació, assegura que tots els productes s’elaborin amb precisió i seguint els estàndards de qualitat de l'empresa.

Sonia Ramon Torres

Versàtil i polivalent.

​Treballa amb nosaltres com a reforç de l’equip des de fa un any i durant el cap de setmana, també treballa a la nostra botiga a Cervera, carnisseria Vilà.

Vicky Expòsito Hidalgo

Responsable d'expedicions.
La seva gestió és clau per garantir el rigor en tots els enviaments de productes, fet que suposa que els nostres embotits arribin als clients puntualment i en perfectes condicions.

Josep Mª Mullol Pons

Venedor a Lleida.

​És el nostre venedor a la zona de Lleida des de l'any 2001. Amb la seva àmplia experiència al sector, vetlla per les necessitats dels clients, garantint que els nostres productes arribin a punts de venda especialment seleccionats.

Delia Claudia Indreies

Responsable de paqueteria i suport en

elaboració.

​Està amb nosaltres des del 2015 i té cura de tot el procés de preparació dels paquets pel seu l'enviament. La seva atenció als detalls,  junt a la de la Vicky,  garanteix que els productes arribin a tots els nostres clients en perfectes condicions.

Alberto Millan Serrao

El nostre repartidor.

​Fa més de dos anys que treballa amb nosaltres. La seva alegria s’encomana, però la seva eficiència enamora! Ell vetlla per tal que l’enviament es desenvolupi sense incidències i el producte arribi en les millors condicions!

bottom of page