top of page
Logotip Embotits Ciervo
Ciervo_Curats_19_BR.jpeg

Una tradició centenària al món dels embotits artesans.

Preservem els secrets de l’elaboració d’embotits artesans de qualitat.

Tot va començar fa més de 100 anys, quan els nostres avantpassats van fundar el negoci familiar d’elaboració d’embotits artesanals. Des de llavors, hem dedicat tots els esforços a seguir el llegat familiar, seleccionant els millors ingredients i mantenint intacta la veritable essència de les receptes tradicionals que les generacions anteriors ens han deixat. 

 

Tota aquesta experiència garanteix que els nostres embotits siguin tan especials!

CiervoObrador_230718_001_BR.jpeg

Com va néixer
Embotits Ciervo?

De Lafargue a Embotits Ciervo

El besavi de la família, Alexandre Lafargue Dessaux, francès de naixement i molt coneixedor de l’elaboració càrnia és el veritable artífex del nostre projecte.

Antigament, cada família feia la seva pròpia elaboració de la carn. Això sí, cada família tenia els seus secrets i només compartien les receptes amb l’entorn familiar.

Així doncs, el seu esperit emprenedor i amb l’ofici ben après va aterrar a Santa Eugènia (Girona), disposat a dur a terme totes les seves inquietuds i somnis. Allí va ser on va conèixer a la Dolors Paretas, la besàvia d’aquest projecte.

Després d’estar un temps cercant plegats un indret on la climatologia fos adient per elaborar embotits, arriben a Fonolleres, a la Segarra. S’estableixen en una masia i és allà on comencen a treballar sota el nom de ‘Lafargue’. L’empresa va arribar a ser la primera del sector en tota la zona!

L’any 1910 s’estableixen a Cervera, i  és aquí on 20 anys més tard, el 1930 registren la marca que es preserva fins avui dia: Embotits Ciervo, en honor a Cervera i els seus orígens.

Més de 100 anys després, la  4ª generació de la família vetlla per mantenir la mateixa il·lusió i empenta que a l’Alexandre i la seva família els va moure a iniciar aquest bonic i trepidant projecte.  El besnet d’aquell intrèpid emprenedor del sector carni, Toni Vila, és qui actualment està al capdavant de l’empresa amb el mateix esperit lluitador que el seus avantpassats.

Se segueixen elaborant productes tradicionals, però amb tot el bagatge i coneixements que han passat de generació en generació.

bottom of page