top of page
Logotip Embotits Ciervo
CiervoObrador_230718_092_BR.jpeg

El procés d’elaboració d’Embotits Ciervo

Valors, filosofia de producció i qualitat dels productes.

D’ençà que l’any 1992 es va construir la nova fàbrica situada a les afores de Cervera, capital de la Segarra, en un indret privilegiat i amb unes vistes espectaculars de la ciutat!
 

Prioritzem la QUALITAT i no la quantitat per poder garantir el millor producte.

La nostra filosofia de treball es basa en l'artesania i la dedicació.  Cada pas del procés d’elaboració dels nostres embotits és realitzat seguint les receptes tradicionals dels nostres avantpassats però amb totes les tècniques i garanties innovadores d’avui en dia. Des de la selecció minuciosa de les matèries primeres fins a l'envasament final, vetllem per garantir que cada producte preservi l'essència d'una tradició centenària.

Receptes tradicionals

2

I+D, fòrmules renovades

3

Producció pròpia

4

Qualitat, regularitat i sostenibilitat en l’elaboració

5

Sabor autèntic

6

Embotits 100% catalans: producte de territori

7

Productes de km0: Porc Duroc - Palou

Utilizem budell natural i fòrmules renovades en el procés d’elaboració amb l’objectiu de conservar l’essència i les receptes tradicionals.

Utilitzem ingredients naturals i de primera qualitat, amb baix contingut d'additius

ni conservants artificials. A més, ens preocupem per la sostenibilitat i  el respecte 

pel medi ambient, treballant amb proveïdors locals i  fomentant pràctiques

responsables i conscients.

 

Arran de la tradició artesanal, apliquem paràmetres d’assecatge lent i progressiu, amb temps més llargs per donar a cada peça un toc i sabor autèntic i genuí.

CiervoObrador_230718_005_BR.jpeg

Procés d'elaboració dels embotits
i selecció d'ingredients

El bon fer d’Embotits Ciervo.

Cada pas del procés dels nostres embotits artesanals està meticulosament controlat per garantir l’excel·lència en cada producte. 

 

  • Selecció d'ingredients prèmium: treballem amb productes km 0 i seleccionem els millors ingredients per elaborar els nostres embotits. 

 

  • Tècniques artesanals: cada peça és curosament adobada i embotida a mà per garantir una textura, un sabor i un aroma únics. 

 

  • Curació: els nostres embotits passen per un procés d’assecatge lent i controlat. Amb paciència i dedicació, els girem i els controlem diàriament per assegurar-nos el seu punt òptim d’assecatge per adquirir el sabor característic que els defineix. 

 

  • Qualitat i salubritat: seguim normes estrictes tecnicosanitàries, per això  ens acollim a un sistema de control de qualitat exhaustiu per garantir la seguretat alimentària. Tots els nostres productes estan homologats en els mercats Europeus.

 

  • Innovació i tradició: tot i conservar la tradició familiar, ens adaptem als canvis dels gustos i preferències dels consumidors actuals.

Ciervo_Curats_28_BR.jpeg

Vull comprar aquests embotits!

bottom of page